Nehodnoceno

Ohodnotit školu
Kateřina student, Rok ukončení studia: 2023
4.00

Všichni jsou velmi nápomocní, vstřícní.

Vojtěch student, Rok ukončení studia: 2023
3.40

Spoustu průběžných testů. Spousta učení se opakuje, nemusí to být na škodu. Všechno se, ale nějak tak dá. Některé předměty jsou super, ale některé dost na prd. Studenský klub hned za rohem fajn.

Filip student, Rok ukončení studia: 2023
4.40

Jestli vás zajímá chemie, ale nejste si ještě jistí na kterou část se zaměřit je chemie na UPCE obor pro vás. Při studiu vás přednášky provedou všemi zákoutími - od organiky po chemii skel. Přednášející jsou vstřícní a nenechají vás v látce plavat. Jediná nevýhoda je, že vás občas na zkoušce čeká člověk, kterého vidíte poprvé. Na kampusu samozřejmě nechybí hospoda s levným pivem.

Hana student, Rok ukončení studia: 2023
4.00

Fakulta je v areálu společně s menzou a kolejema, takže pecka. Jídlo je ok, koleje taky, ale ve vícero lidech by byt vyšel asi lépe. K centru je to asi 15 minut volné chůze a jsou tady fajn hospody. Je tu dost parků, takže to město nevypadá tak hrozně. Vyučující mi vždycky vyšli vstříc, ale záleží asi na tom, koho potkáte. Některé předměty jsou na pohodu, jiným je potřeba se věnovat a nezanedbávat přípravu, může to potom dost usnadnit zkouškové. Je dost laborek, takže praxe bude. Lze i ve volném čase se domluvit s některými vyučujícími na výpomoci v laborkách navíc. Je možnost zapsat si předměty z jakékoli jiné fakulty univerzity a je dost předmětů na výběr z povinně volitelných. Takže když vás nebude bavit organika (a že je jí tu dostatek), můžete to dohnat více specializovanými předměty. A můžete tu potkat fajn motivující lidi.