Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

O škole

Proč studovat právě u nás:
není vybíráno školné
odměny z produktivní činnosti
prospěchové stipendium
výuka s nejlepšími odborníky z praxe
příprava a účast na prestižních cateringových akcích
příjemné a inspirující prostředí

Zřizovatel: Církev
Dny otevřených dveří:

Studijní programy

Obor
Kód oboru
Ukončení studia
Přijmou 2022/2023
Přihl./přij. 2021/2022 
Přijímací zkoušky 
Výše školného 
Cukrář (Cukrář – výroba)
29-54-H/01
Výuční list
3 roky
25
31/20
Gastronomie (Společné stravování); VYU
65-41-L/51
Maturitní zkouška
2 roky
26
28/28
Kuchař-číšník (Číšník – servírka pro obsluhu)
Výuční list
3 roky
15
10/9
Kuchař-číšník (Kuchař pro přípravu pokrmů)
65-51-H/01
Výuční list
3 roky
15
18/14

Kontakt

Adresa U Klafárku 1685/3, Žďár nad Sázavou 3, 591 01 Žďár nad Sázavou
Telefon +420 566 502 470
E-mail skola@ssgak.cz
Web školy

Naše webové stránky používají cookies, které nám pomáhají zjistit, jak jsou naše stránky používány. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko „OK, souhlasím“ udělujete tento souhlas.


Nastavení souborů cookies

Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, aby webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Analytické cookies
Marketingové cookies