Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

O škole

Proč studovat právě u nás:
není vybíráno školné
odměny z produktivní činnosti
prospěchové stipendium
výuka s nejlepšími odborníky z praxe
příprava a účast na prestižních cateringových akcích
příjemné a inspirující prostředí

Zřizovatel: Církev
Dny otevřených dveří:

Studijní programy

Obor
Kód oboru
Ukončení studia
Přijmou 2022/2023
Přihl./přij. 2021/2022 
Přijímací zkoušky 
Výše školného 
Cukrář (Cukrář – výroba)
29-54-H/01
Výuční list
3 roky
25
31/20
Gastronomie (Společné stravování); VYU
65-41-L/51
Maturitní zkouška
2 roky
26
28/28
Kuchař-číšník (Číšník – servírka pro obsluhu)
Výuční list
3 roky
15
10/9
Kuchař-číšník (Kuchař pro přípravu pokrmů)
65-51-H/01
Výuční list
3 roky
15
18/14

Kontakt

Adresa U Klafárku 1685/3, Žďár nad Sázavou 3, 591 01 Žďár nad Sázavou
Telefon +420 566 502 470
E-mail skola@ssgak.cz
Web školy